Ana Sigorta, İnsan Kaynakları Yazılımı (HR) Alımında Öner Bilişim Danışmanlığıyla BilişimHR’ı Tercih Etti. - Öner Bilişim
Demo Talep Edin

Ana Sigorta, İnsan Kaynakları Yazılımı (HR) Alımında Öner Bilişim Danışmanlığıyla BilişimHR’ı Tercih Etti.

Ana sigorta

30 yıllık otomotiv tecrübesiyle sigorta sektörünün tecrübesinin birleşimi olan Ana Sigorta, insan kaynakları yönetimi süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetmek için Öner Bilişim A.Ş. danışmanlığıyla BilişimHR‘ı tercih etti.

Bilişim AŞ’nin 37 yıllık deneyim ile geliştirdiği yerli ve milli yazılımı insan kaynakları yazılımı BilişimHR, kurumların süreçlerine tam olarak uyarlanma yetkinliği olan, modüler altyapısı ve özelleştirilebilir altyapısı ile avantajlı bir üründür. Öner Bilişim olarak Ana Sigorta’ya katkı sağlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Ana Sigorta’nın tercih ettiği modüller:

  • Özlük ve Organizasyon Modülü
  • Performans Modülü

Ana Sigorta Hakkında

30 yıllık otomotiv tecrübesiyle sigorta sektörünün tecrübesinin birleşimi olan Ana Sigorta, tüm paydaşları için erişilebilir çözümler sunmak hedefiyle yola çıkmıştır.

Otomotiv sektöründeki tecrübesini Enka Motorlu Araçlar A.Ş., Turksis Yardım ve Servis Hizmetleri A.Ş.  ve Insurance Claims Center A.Ş. Şirketleri ile taçlandıran sermayedar Kantürk Öztürk, sigortacılık tutkusunu Eylül 2020’de Ana Sigorta A.Ş. ile hayata geçirmiştir.

Ana Sigorta, ulusal ve uluslararası şirket tecrübesine sahip, konularında uzman yetkin ekibi ve bu ekibe inanan seçkin acenteleri ile bireysel sigortacılık alanında faaliyet göstermektedir. Sade, anlaşılır ve zengin içerikli ürünleri ile tüm paydaşlarının nezdinde tercih edilen bir sigorta şirketi olmayı hedeflemektedir.

Detaylı bilgi: https://www.anasigorta.com.tr/

Haberdar olun.

Öner Bilişim yenilikleri ve iş çözümlerine ilişkin gelişmelerden haberdar olun.